www.wellnessmalden.nl

Eerst hier telefonisch naar gevraagd, ja mevrouw die hebben wij maar regelt u het maar via de website want u bent maar een klein klantje! Ik ben dus ondernemer, ik heb de kannen met bijbehorende filters voor mijn wellness bedrijf besteld. Geen goede oplossing voor mijn kannen nu zonder filters en die ik alleen voor dit type kannen nu niet meer hier beschikbaar zijn!

Reactie Habitatsolutions.eu:

Geachte,
Hartelijk dank voor uw review. Zoals telefonisch ook aangegeven kunnen wij geen korting bieden simpelweg omdat u een bedrijf bent. Enkel als u als dealer acteert of bij grotere afname kunnen wij staffelprijzen hanteren. Bij enkel stuk afname is bestellen via onze webshop het snelst. Wij hebben dit meermaals aan u uit proberen te leggen.
Helaas bleek na het plaatsen van uw bestelling dat het specifieke filter dat u besteld heeft niet meer leverbaar was. Er bleek een fout in de voorraadstand op onze site te zitten, wat heel vervelend is. Wij hebben uw aankoopbedrag toen direct terug gestort. Het filter dat u wilt bestellen wordt op dit moment door de fabrikant niet meer geleverd en het is niet zeker of deze nog terug komt. Dit ligt helaas buiten onze invloed.
Inmiddels hebben wij een regeling getroffen dat wij klanten met een Juno kan een nieuwe kan aan kunnen bieden. U betaalt dan enkel voor de filters en krijgt de kan gratis erbij. Deze willen wij u graag alsnog aanbieden. Wij zullen daartoe contact met u opnemen.
Klantenservice
Habitat Solutions

Score voor Habitatsolutions.eu: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee