Karel van Houten

Er ging in eerste instantie iets mis met de betaling, heel snel opgelost door het kantoor met het sturen van een betaallink.
Ik heb de betaling rond 11 uur in de ochtend gemaild, maar kreeg ergens rond half vijf een belletje of ik de betaling kon regelen ?
De dame vertelde mij dat ze het pakket de volgende dag zou verzenden, ik stemde hier niet mee in, voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis, niet na twee dagen, dit hebben ze alsnog netjes aangepast.
Maar het meest erge is, er wordt advies gegeven om de koeler voor het eerste gebruik te reinigen met het speciale pakket, ik heb dit er uiteraard bij besteld, gezondheid gaat bij mij boven alles, probleem is alleen, het pakket wordt nageleverd ?
Over het geheel ben ik dus zeker niet tevreden.

Reactie Habitatsolutions.eu:

Beste,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. In uw geval is er inderdaad het een en ander niet correct opgevolgd. Dat is zeker niet onze normale gang van zaken. De communicatie liep zowel via mail, telefoon als via facebook en is daardoor bij meerdere mensen komen te liggen, maar dat mag geen excuus zijn. Gelukkig hebben we het toch snel nog recht kunnen zetten en is uw pakket uiteindelijk toch dezelfde dag nog verzonden.
Voor wat betreft de cooler clean set werden wij door onze fabrikant nogal verrast dat zij ineens gestopt zijn met het voeren van dit product. Wij hebben toen helemaal verzuimd u correct te instrueren hoe u de koeler zonder dit pakket moet voorbereiden voor het eerste gebruik. Wij zullen alsnog contact met u opnemen hoe u nu het beste te werk kunt gaan. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard kunt u bij vragen ook altijd bellen met onze klantenservice op 0180-642070.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice
Habitat Solutions

Score voor Habitatsolutions.eu: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee