Besteld een habit DT 8 waterkoeler met CoolerClean onderhoudspakket en 6-pack aqua optima evolve waterfilters
Helaas bij bericht van verzending werd er vermeld dat het onderhoud pakket niet in voorraad was.
Alleen het geld terug storten werd vermeld , maar niet wanneer dit artikel weer in voorraad zou komen en of
er een nalevering zou plaatsvinden.
Hoe kan ik nu dit apparaat met regelmaat desinfecteren zoals vermeld in gebruikshandleiding !!
Reactie Habitatsolutions.eu:
Beste,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te zien dat u verder tevreden bent over de levering.
Voor wat betreft de cooler clean set werden wij door onze fabrikant nogal verrast dat zij ineens gestopt zijn met het voeren van dit product. Wij zijn druk doende om een alternatief te kunnen leveren, maar het is nog niet bekend op welke termijn deze beschikbaar zal zijn. Daarom was het voorstel om in ieder geval alvast uw geld terug te storten. Wij hebben echter helemaal verzuimd u correct te instrueren hoe u de koeler zonder dit pakket moet voorbereiden voor het eerste gebruik. Wij zullen alsnog contact met u opnemen hoe u nu het beste te werk kunt gaan. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard kunt u bij vragen ook altijd bellen met onze klantenservice op 0180-642070.
Klantenservice
Habitat Solutions