Zie mijn antwoorden op de vragen en de toelichting in het andere veld.

Reactie Habitatsolutions.eu:

Beste,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij bieden klanten de mogelijkheid de LightAir uit te testen tegen een kleine vergoeding zodat ze zelf kunnen ervaren of het apparaat in hun situatie werkt. Er zijn zeer uiteenlopende problemen waarvoor de LightAir ingezet kan worden en wij willen klanten de mogelijkheid bieden om het apparaat uit te proberen en zo niet vast te zitten aan de aanschaf van een apparaat. De Lightair kan eigenlijk niet verkeerd gebruikt worden en is voorzien van een uitgebreide gebruiksaanwijzing dus is naar onze ervaring het niet nodig klanten hierover na te bellen. Bij vragen over gebruik of werking nodigen wij klanten van harte uit contact met ons op te nemen per mail of telefonisch. Zeker als u twijfelt of het apparaat goed werkt dan hadden wij dat graag gehoord zodat we u hadden kunnen helpen/adviseren. Na afloop van de huurperiode ontvangt u van ons automatisch bericht over aanschaf/retourneren. Uiteraard kunt u vooruitlopend hierop ook zelf contact met ons opnemen of het apparaat al eerder terugsturen.
Klantenservice
Habitat Solutions BV

Score voor Habitatsolutions.eu: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja