Vind het in deze tijd raar dat je zoveel zelf achter alles aan moet. Je koopt online een bank en je moet zelf bellen om daarna een afspraak te maken voor de bezorging. Daarnaast moet ik de dag van te voren bellen hoe laat de bezorging zal zijn. Kan geen eens een mailtje gestuurd worden met de verwachte bezorgingstijd. En dan krijg je telefonisch te horen dat ze de volgende dag tussen 8:00 en 14:00 uur bezorgen. Daar heb je dus ook gewoon bijna niks aan. Erg vervelend. Je zou verwachten dat een dag van te voren wel bekend is welke route er gereden wordt. Dan kan de tijdsindicatie ook gegeven worden. Ter plekke wordt wel gevraagd of er tegen betaling de bank in elkaar gezet dient te worden. Dit is fijn dat het kan. Maar kan natuurlijk de planning vertragen wanneer iedereen de bank of iets dergelijk gemonteerd wil hebben. Daarnaast mag dit gewoon in de totaalprijs in begrepen zijn. Dit kan je al vragen bij de betaling van een product online. Wilt u voor 15 euro extra de bank in elkaar gezet hebben door de bezorgers? Verder vind ik de bank echt heel mooi. ben er heel blij mee. Maar qua dienstverlening scoort de Haco bij mij heel laag.
Prijs en kwaliteit
Dienstverlening informatievoorziening mag beter.
Hoe heeft u ons gevonden?
Bij Woonhart Zoetermeer