Mijn partner en ik hebben op 18 december 2019 meerdere meubels besteld bij Haco. In de koopovereenkomst stond een maximale levertijd van 12 weken. Een deel van de meubels hebben wij na 15 weken ontvangen. Echter is de eettafel nog steeds niet geleverd. Inmiddels zijn we 4.5 maand verder en is de boodschap dat onze eettafel over ongeveer 5 weken geleverd kan worden. Dat zou betekenen dat wij bijna een half jaar hebben moeten wachten op een eettafel. Daarnaast worden wij niet op de hoogte gehouden van de status van de meubels. Om die reden hebben wij meerdere keren contact op moeten nemen om informatie te verkrijgen over onze meubels. Wij hebben voor meer dan 3000 euro aan interieur gekocht bij Haco en vinden daarom enige service wel op zijn plaats. Ook hebben wij middels een mail laten weten niet blij te zijn met de gang van zaken. Op deze mail hebben we helaas nog steeds geen reactie, terwijl de mail een week geleden verstuurd is. Wat een slechte service! Kortom, een zeer ontevreden klant. Schandalig!
Bij het uitzoeken van de meubels zijn we enorm goed geholpen. Helaas worden we minder goed geholpen als de bestelling rond is.
Klanten op de hoogte houden!
snellere levering of alternatief aanbieden
Hoe heeft u ons gevonden?
site
Reactie HACO wonen en slapen:
Beste klant, Naar aanleiding van uw klacht hebben we contact met u opgenomen. Helaas heeft uw bestelling vertraging opgelopen waarvan u nu op de hoogte bent. Zodra uw bestelling binnen is nemen wij direct contact met u op. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.