Vriendelijke en behulpzame medewerkers in de vestigingen. Deze hebben mij goed geholpen tijdens het (uit)zoeken naar nieuwe eetkamerstoelen en een zweefdeurkast. Afspraken voor aflevering van de producten ging vlot, goede communicatie m.b.t. de bezorging.
Tijdens het afleveren en installeren van de zweefdeurkast, kwam er een enkele monteur omdat hij zijn andere personeel al had doorgestuurd naar het volgende adres. Hij heeft dus in z'n eentje die kast de trap op moeten tillen, tijdens dat proces heeft de monteur per ongeluk de muur geraakt, waardoor deze is beschadigd. Hij verontschuldigde zich en vertelde mij dat dit zou worden gerepareerd vanuit het Haco.
Vanaf hier gaat het echt compleet fout. Ik heb contact opgenomen met de service afdeling om te vragen hoe/wat de procedure was om mijn schade te (laten) herstellen. Zij gaven aan dat ik een offerte moest laten maken, wat ik vervolgens heb gedaan. Deze offerte heb ik vervolgens doorgestuurd naar de service afdeling middels mail.
Mail is ontvangen; reactie offerte is goed aangekomen; gegevens uitgewisseld voor het terugstorten van het bedrag; ik laat de werkzaamheden uitvoeren.
Na twee weken had ik nog niets gehoord of gezien van die terugstorting, dus ik mail even om na te vragen hoe lang dat proces duurt; 2-3 weken. Na 3 weken nog niets (ondertussen zijn ze dus al 2 weken te laat volgens eigen zeggen).
Nog een mailtje met de vraag; zijn er problemen. Krijg ik de mail terug; dat er iets fout is gegaan en dat ze mijn offerte nooit hebben ontvangen en ze dus niets terug gaan betalen.
Ik heb ze er dus op gewezen dat dit wel het geval was en dat ik daar bewijs van heb. Vervolgens heb ik de offerte, en ondertussen factuur, opnieuw toegestuurd. Wat ik daar als antwoord op kreeg is echt te belachelijk voor woorden, maar dat laat ik voor nu achterwegen.
Nu heeft de service medewerker mij laten weten, ondertussen 5 weken geleden, dat het hun administratie ligt. Tot op de dag van vandaag, is het nog altijd openstaand.
Te gek voor woorden! Ik ben al bijna 4 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen voor schade die is veroorzaakt door een bezorger die zijn personeel gewoon naar het volgende adres stuurt en eigenlijk de taak niet fatsoenlijk kan uitvoeren in zijn eentje.
Eerlijk gezegd zou ik jullie after sales afdeling (administratie en service medewerkers) -5 sterren geven als dat mogelijk was.
Zeer, zeer, zeer ontevreden over de gang van zaken.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers in de vestigingen.
Neem je support afdeling op de schop, klaarblijkelijk werken daar enkel incompetente mensen die niet kunnen communiceren.
Men kan geen mail communicatie teruglezen waar alle informatie voorhanden is om zaken af te ronden i.p.v. vindt men het blijkbaar acceptabel om klanten als leugenaars in het licht te zetten.
Vervolgens worden actiepunten naar een andere afdeling(en) doorgezet, waar je vervolgens letterlijk maanden niets meer van hoort en je mails en telefoontjes niet meer worden beantwoord.
Ik heb vaker met aftersales te maken gehad, maar dit is echt tot nu toe verreweg de meest dramatische service die ik heb mogen genieten.
Tot op de dag van vandaag is mijn service verzoek nog altijd openstaand.
Welk filiaal heeft uw order in behandeling genomen?
Tilburg
Hoe heeft u ons gevonden?
Woonboulevard