Ramona

De eerste keer was een beetje aparte ervaring. We kwamen allebij voor het eerst bij HACO we kenden het niet. Maar eenmaal binnen ja leuke zaak ook best wel veel leuke dingen nog. We zochten namelijk ook meubels. De hele inboedel. Helaas is dat niet bjj jullie gelukt.
Maar voor een bank wel geslaagd, Oh dachten we maar helaas.
De verkoopster bleek nog half dronken te zijn? ze was die avond ervoor wezen stappen maar had nog wat problemen met opstarten en moest nog bij komen van de alcohol?. Leuk dat je bent wezen stappen en dat gezellig was maar ik als klant hoef dat niet echt perse te weten.
Volgens mij was het toen carnaval.

Maar de aankoop uit eindelijk is achteraf toch wel echt een slechte keuze geweest. Misschien ook mede door de verkoopster maar ook de kwaliteit van het product was met 3 maanden al te voelen en na half jaar was het net of we de bank al jaren hadden en net alsof het echt maar is tijd werd om is een nieuwe te gaan aanschaffen. Zo leek het, maar dat kan nooit de bedoeling zijn volgens mij met een nieuwe bank van half jaartje oud. Maja na veel boulevards reisjes te hebben gehad. Dachten we dan nog toch eindelijk te gaan slagen voor en bank. Yeeah!

Maar wij hadden dus ook echt aan de verkoopster aangegeven dat we echt een goed bank zochten ook ivm rugklachten en de verkoopster die zei ons dat dit echt dan de goede keus is. En dat juist deze bank goed wordt verkocht! Nou dan ga je er toch vanuit dat je weet waar ze over praat. Al was ze nog half dronken. Nou kon zei er natuurlijk ook niet helemaal wat aan doen dat die bank niet goed was. Maar zei gaf ons advies dus ik als klant ga er dan wel vanuit dat ze dan ons goede bank heeft verkocht dan toch?! Zeker omdat we in begin van gesprek al aan hadden gegeven van maakt niet uit wat het kost. Al wordt ie dan duurder dan verwacht als die maar echt goed is en zeker 10 jaar mee moet gaan.
En ik hoor het der nu nog zeggen ' ooh 10jaar dat gaat ie zeker halen "Makkelijk!
Nou 1 jaar was al moeilijk te halen. Ik had hem toen eigenlijk gewoon al weg kunnen gooien.
Maar een nieuwe aanschaffen lukt ons ook niet even zomaar.
Achteraf is dit toch onze grootste miskoop geweest van de hele inboedel wat we hebben aangeschaft. Weg gegooid geld uit eindelijk. ?. En zere ruggen.
Dit was dus ons eerste ervaring van de HACO.

Maar de 2e ging al een stuk beter! ?

2e aankoop hebben we een mooie kledingkast gekocht De Loriga heette die volgens mij en die is nog steeds in orde en daar nog wel steeds blij mee.
En de 3e aankoop was paar weken geleden in mijn vakantie toen. Ook voor de zelfde kledingkast ivm opruimen en opnieuw orde brengen nog 3 legplanken bij besteld.
Er was wel een heel klein minpuntje. De plankendragers die erbij zaten waren totaal anders dan die in de kast zaten. Maar even de man erbij geroepen en het was zo voor elkaar dus mij hoor je niet meer klagen?
Maar ik ben weer zo perfectionist die dan alles het zelfde wil hebben. Maar de planken blijven nog steeds liggen dus dat is dan ook wel weer goed teken.

Oh bedenk me nu ineens dat ik kort na de aankoop van de bank ook nog een wandplank bij jullie had besteld voor de woonkamer en ook daar is niks mis mee. Die hangt ook nog steeds aan de muur. Boven de bank ?
dus 4 aankopen in totaal waarvan 3 zeker positief zijn. ?

En dat was allemaal in de zelfde winkel.
Ik heb de verkoopster eigenlijk ook niet meer gezien bij de laaste 3 aankopen.

Het personeel is er op voorruit gegaan. En de collectie gaat mee met de tijd.

De bezorgkosten voor kleine dingen vind ik best prijzig. De levertijd bij afhalen van een online bestelling inkorten. Tussen het betalen en je bestelling afhalen in het gekozen filiaal kan een ruime tijd tussen zitten.
Toen ik de legplanken had besteld en geljjk had betaald moest ik precies 1 week wachten om ze te kunnen ophalen.
Met grote bestellingen begrijp ik dat.
Maar kleine bestellingen na 1 week pas halen is jammer. En laten bezorgen ook niet want dat was volgens mij ook best prijzig. En de levertijd dab wel sneller.
Zit vast bij de verzendkosten inbegrepen ??

Welk filiaal heeft uw order in behandeling genomen?

Den Bosch

Hoe heeft u ons gevonden?

Als je opzoek bent naar meubels. Moet je zoveel mogelijk boulevards afgaan. Zowel in de buurt als uit de buurt.

Score voor HACO wonen en slapen: 3.5/5