Imad

Slechte ervaring. Ik zou absoluut mensen afraden om bij Haco wonen een bank aan te schaffen. Heb een bank gekocht die na 2 jaar is gaan plooien en totaal niet lijkt op de bank die wij in de winkel zagen toen we besloten om daar 2000 euro aan uit te geven. Heb contact gezocht en zal de reacties op een rijtje zetten.
Hierbij de fotos van de bank. Wij zijn zeer teleurgesteld over de kwaliteit van de bank die 2 jaar oud is graag een reactie hierop.
Hierop kreeg ik de volgende reactie.

Bedankt voor je mail. Wat vervelend dat de bank is gaan plooien. Helaas valt de bank buiten de fabrieksgarantie, dus kunnen wij hier geen extra service op verlenen. Wij werken nauw samen met een partij genaamd SVH. Zij zijn specialisten in het opvullen van banken. Wellicht een idee om hun eens te banderen. Vaak lossen zij het probleem ter plekke op.
Heb daarna nog een mail gestuurd.
Nou hier heb ik niks aan.. als ik dit wist zou ik nooit 2000 euro betalen. Het is niet de bedoeling dat ik elke 2 jaar hun ga benaderen hiervoor. Dit is geen passende oplossing en vind ik een schandalige reactie op de situatie.
Een bank hoort niet in 2 jaar zo slecht eruit te zien en elke 2 jaar gevuld te worden om er normaal uit te zien en normaal op de bank te zitten. Graag een passend oplossing, want hier kan ik absoluut niks mee en ga ik ook zeker niet mee akkoord.
Hierop kreeg ik een mail van haco wonen en stond eigenlijk perplex.

Helaas kunnen wij er niets in betekenen.
Een bankstel is een gebruiksvoorwerp dat ook zo nu en dan onderhoud nodig heeft.
Je kunt het vergelijken met een auto. Deze schaf je aan, maar na de aanschaf ben je niet meteen klaar. Deze heeft ook soms nieuwe banden nodig om moeten er versleten onderdelen vervangen worden. Zo is dat ook bij een bankstel. Ook een bankstel heeft onderhoud nodig aan de bank.
Koop absoluut geen bank bij haco wonen. Je betaald 2000 euro en daarna laten ze je aan je lot over. Ik ga dit op meerdere kanalen online delen en hopelijk zullen jullie geen bank kopen bij haco wonen. Ze hebben namelijk complete schijt aan jou. De bank heeft elke 2 jaar onderhoud nodig geven ze aan net als een auto? Absurde vergelijking.

Als je mijn verhaal leest kom je erachter dat die er niet zijn.

Slechtse service ooit.

Welk filiaal heeft uw order in behandeling genomen?

Haco zuidoost

Hoe heeft u ons gevonden?

Woonboulevard

Reactie HACO wonen en slapen:

Geachte klant, helaas kunnen we uw naam niet terug vinden in ons systeem. Wilt u uw uw review samen met uw contact gegevens en de plaats van uw servicefiliaal aan ons sturen naar info@haco-wonen.nl. Hopelijk kunnen we nog iets betekenen voor u.

Score voor HACO wonen en slapen: 0.5/5