Ik heb op 10 april 2022 een pakket besteld op hairfair.nl (bestelnummer 000146748) en de bestelling is nooit aangekomen.
Uw collega Rowena Biesen vertelde mij dat de bestelling bezorgd was op 20 april 7u40 maar ik heb deze bestelling nooit ontvangen. Om precies te zijn, op dit uur lag ik waarschijnlijk te slapen, dus ik weet niet wie mijn bestelling heeft ontvangen.
Op 22 april heb ik per e-mail contact opgenomen met uw dienst en uw collega Rowena Biesen antwoordde dat ze een onderzoek zou doen om erachter te komen waar mijn bestelling is kwijtgeraakt, maar er zijn twee weken verstreken en ik weet nog steeds niet wie mijn bestelling heeft ontvangen en het is verdrietig omdat ik heb €64,40 daarvoor betaald!
Mijn haar is erg beschadigd en daarom heb ik de Olaplex producten op jullie website besteld. Ik hoopte het binnen twee dagen te ontvangen, maar we zijn nu in mei en met alle respect, ik ben erg teleurgesteld over uw klantenservice.
Ik wil graag mijn producten ontvangen waarvoor ik €64,40 heb betaald.
En als je niet weet waar mijn bestelling is, stuur me dan alsjeblieft mijn geld terug.