Ik rijd graag een half uur om hier te komen, en het is het waard! Het resultaat is prachtig en de persoonlijke aandacht en het deskundige advies maken het verschil. Mijn haar was erg beschadigd en de kleur vervaagd, maar vanaf mijn allereerste afspraak bij Romy heeft ze mijn haar weer helemaal gezond gekregen!
Daarnaast wist ik nooit goed hoe ik mijn haar het beste kon stylen, maar dankzij het advies dat ik hier heb gekregen, heb ik nu veel meer vertrouwen. Ik had mijn eigen stylingtools meegenomen en kreeg duidelijke uitleg hoe ik ze het beste kan gebruiken. Tussendoor kreeg ik ook waardevolle tips, iets wat ik bij geen enkele andere kapper zo uitgebreid heb ervaren. Romy is ook een ontzettend vriendelijke meid, wat het hele bezoek extra gezellig maakt!
Kortom, ik ben superblij met het resultaat en het geweldige advies. Absoluut een aanrader! 💛