Verbakel

Reparatie was niet volledig. De monteur zou doorgeven dat de rest gerepareerd zou worden en dat ze contact met mij op zouden nemen voor verdere acties .2 dagen later lag er el een rekening binnen maar verder bleef het stil . Zelf na een week gebeld en kreeg te horen dat ik terug gebeld zou worden . Na 3 dagen opnieuw gebeld en weer hetzelfde antwoord . Dit tot 3x toe gedaan . Toen uiteindelijk na 16 dagen zelf een mail gestuurd met de strekking dat als ze niet bellen om het op te lossen ik niet zou betalen . Daags erna s,morgens meteen Handicare aan de lijn. Ze hadden de gegevens van de monteur wat er nog moest gebeuren en ze maakten meteen een afspraak . Alles is gerepareerd nu, alleen nu is het afwachten op de rekening waarbij gezegd is dat ik maar 1X voorrijkosten hoef te betalen. We wachten af .

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Terug bellen als je dat belooft

Reactie Handicare:

Goedemorgen mevrouw Verbakel,
Bedankt voor uw feedback. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Vandaar dat wij meerdere malen geprobeerd hebben om de afgelopen week telefonisch contact met u te zoeken. Ook hebben wij u gemaild. Helaas zonder respons. Wanneer u nog verder contact wenst te hebben, horen wij graag van u. Vriendelijke groeten, Handicare

Score voor Handicare: 1.5/5
Zult u Handicare aanbevelen? Nee