Nette snelle levering, goede kwaliteit speelgoed. Alleen werd er niets gecommuniceerd over wanneer de levering plaatsvindt met een mogelijkheid om de datum te veranderen als je niet thuis bent. ik wil niet altijd mijn buren lastigvallen en heel vaak kun je of bij bestellen al aangeven wanneer je de levering wilt hebben of krijg je een track and trace mmelding die je ook kunt aanpassen vaak.
Reactie Hapespeelgoed.nl:
Beste klant,
Bedankt voor je review!
We zijn momenteel druk bezig met een compleet vernieuwde website. De functionaliteit die je benoemd, een gewenste datum doorgeven, nemen we hierin op evenals het direct afleveren bij een pakketpunt. De verwachting is dat we de nieuwe website eind Q1 2020 online hebben.
Een track & trace mail versturen we al wel. Dat je deze niet ontvangen hebt is dan ook niet zoals gebruikelijk is. Het kan zo zijn dat deze in je spambox terecht is gekomen, dat wil weleens gebeuren.
We vinden het erg fijn te lezen dat de levering goed gegaan is en je blij bent met de kwaliteit van ons speelgoed. We hopen dat er veel plezier aan beleeft wordt.
Nogmaals bedankt voor je review!
Hape Speelgoed
Klantenservice