ckm. wind

De bar is zo slecht dat het aan voelt alsof je een chemisch permanent hebt genomen ipv je haar hebt gewassen .de markt bestaat uit 2 soorten shampoo bars :plakkers(laten je haar plakken) en schrapers (die schrapen je hele hoofdhuid af en maken je haar zo gortdroog .ze zeggen altijd echt waar je hebt echt geen conditioner meer nodig ,dat is een lachertje hier moet je een hele fles in een keer gebruiken wil je je haar nog kunnen kammen . geloof me ik heb ze bijna allemaal die op de markt kwamen gebruikt want ik wil graag geloven in het product maar nu is dit product ipv afval besparend zelf een vervuilend product geworden . zolang niemand vanuit een conditioner basis zo n bar maakt zijn ze waardeloos ,zacht ,creme is wat je nodig hebt . enige goede eraan is deze heel stevig is en niet uit elkaar valt ,de naam mag je veranderen in vintage rose ,heb de geur eerder geroken en hij is wel constant maar niet sterk ,mag iets sterker .ik ben ook niet onder de indruk dat je feedback mail gestuurd krijgt die zegt dat je goede resultaten publiekelijk mag vertellen en slechte vooraf aan hun moet melden ,stiekem in het donker , klinkt als chantage ,dan had je maar geen geldmunten als ogen moeten hebben en een goed product moeten maken

Score voor HappySoaps: 0.5/5
Zou je HappySoaps aanbevelen aan vrienden of familie? Nee