Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de lavender bliss conditioner bar. Het product is goed, mijn haar is blij en ziet er glanzend en gevoed uit. Ik ben mijn voorraad plastic flessen met shampoo aan het opmaken en verschillende merken soap bars en shanpoo/conditioner bars aan het uitproberen en deze conditionar bar, is echt heel prettig voor mijn haar. Helaas ben ik minder te spreken over het gebruik /hoe lang ik met 1 bar doe. Met het warm maken onder de douche, raak je veel product kwijt en ik denk/verwacht dat ik ongeveer 12 keer kan wassen met de bar voordat hij op is. Heb nu 6 wasbeurten gehad, en de helft van de bar is al verdwenen. Ik lek hem uit op de bamboe zeephouder. Er verdwijnt veel product door het douche putje, zonder dat je echt iets mee kan. Ik kan het tijdens het warm maken boven mijn hoofd houden en zoveel mogelijk zeep van mijn handen nog in mijn haar smeren, maar de warmgemaakte bar werkt beter als ik deze direct in mijn haar smeer. Dat is erg jammer en daarom ik vind ik de bar helaas niet heel duurzaam. Ik heb half lang haar. Misschien dat je met kort haar sneller resultaat krijgt, maargoed het zou mooi zijn als er een betere manier zou zijn om niet zoveel product te verspillen.
Reactie HappySoaps:
Hi Julia,
Bedankt voor je review!
Ik snap dat het inderdaad vervelend is zo. Ik stuur je even een mail met enkele tips die zouden moeten helpen om de bar langer te gebruiken. :-)
Happy Groet,
Soeraija van HappySoaps