Mooi initiatief, heerlijke zeepjes en geuren. Helaas groot minpunt: Stond binnen 24 uur verzending dus dat zou op tijd binnen zijn voor het sint feest. Maar helaas elke dag werd het weer 24 uur later de verzending... uiteindelijk niet meer als sint cadeau kunnen geven. Balen!! Het ergste was dat er na 3 dagen op de site nog steeds reclame werd gemaakt voor uw sint cadeau nog op tijd binnen dat kan! Nou niet dus als je 3 dagen eerder had besteld.
Wel contact gehad met de klanten service die zeiden dat het bij het bezorg bedrijf lag. Bezorgbedrijf gebeld die zeiden dat het nog helemaal niet in hun beheer was ontvangen. Tja.
Reactie HappySoaps:
Beste Anne,
Bedankt voor je review!
Ik zie bij de updates over jouw verzending dat het pakket 29 november al was verzonden vanuit ons magazijn. Het postbedrijf heeft inderdaad hierbij vertragingen ervaren. Wij hadden dit toen ook vermeldt op onze website dat de 24u leveringen 2 werkdagen later konden aankomen door de enorme drukte bij zowel ons magazijn als het postbedrijf. Excuses voor het ongemak bij deze, maar vanuit onze magazijn zijn 24u levering voor 23.30 besteld nog dezelfde dag verstuurd.
Happy Groet,
Soeraija van HappySoaps