Hun producten zijn goed maar je wordt werkelijk platgespamd met mails. En ze hebben er erg lang over gedaan om de attentie voor mijn investering te bezorgen. Daar kwamen dan ook weer heel veel mails over. Koop dit in een fysieke winkel maar zorg dat ze niet je mailadres krijgen...
Reactie HappySoaps:
Beste Jessica,
Bedankt voor je feedback over onze producten en onze marketingmails. We vinden het erg jammer dat je je gespamd voelt door onze e-mails. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.
We willen je graag op de hoogte houden van onze nieuwste producten, aanbiedingen en acties, maar we beseffen dat we hiermee soms te ver doorschieten. We zijn dan ook hard bezig om onze e-mailmarketing te verbeteren en te zorgen dat we alleen relevante e-mails sturen naar onze klanten.We bieden je onze excuses aan voor de lange wachttijd op de attentie voor je investering. We begrijpen dat dit erg vervelend is. We zullen ons best doen om dit in de toekomst te voorkomen.
We hopen dat je ondanks de frequentie van onze marketingmails onze producten nog steeds waardeert. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze service.
Met happy groet,
Team HappySoaps