Oeps, daar vraagt u wat.
Ik had een afspraak met dr. Menno Baars, hij was de cardioloog die ik ook al had in het MC Zuiderzee. Bekend terrein dus.
Helaas, dr. Baars werd weg geroepen voor een spoed geval en kreeg ik Dr. Hie. Testjes en filmpjes gemaakt. Allemaal geen probleem. Uitgelegd waarvoor ik kwam. Ook verteld dat ik een nacht in het ziekenhuis had gelegen met Sinusritme stoornis door verkeerde medicatie. Ik als leek weet dan niet dat dr. Hie mij uit dezelfde familie medicatie voorschrijft in een veel hogere dosering. 25 mg. Verapamil was de boosdoener. Ik kreeg nu een broer/zus ook een calcium antagonist Dilziatem van 2 x 60 mg. En jawel, je kunt er op wachten. Mijn hart ging weer in sinus ritme. Heb dat in overleg maandags met dr, Hie terug weten te krijgen door middel van Lanoxin stoot kuur.
Voor mij als COPD/Astma patiënt was het weekend continue marathon lopen.
DSr. Hie kon geen recept uitdraaien en zou mij die mailen, zodat ik zelf met het recept door mij uitgedraaid naar de apotheek kon. Alles wat er kwam, géén recept. Heb nog weer gebeld, ja we faxen het nu. De apotheek heeft op woensdag nog steeds geen recept en gaat zelf bellen. Nu deze week had ik en Lanoxin en Metropolol nodig, we faxen het nu door. Dat was maandag het is nu vrijdag en ik heb nog steeds geen medicijnen. Heb nu zelf met de apotheek gebeld, de lanoxin wordt vandaag gebracht. Van de Metoprolol is er geen recept verstuurd. Die krijg ik dus gewoon niet.
Een dokters assistente op de lokatie. Een rechtstreeks nummer naar de lokatie. En duidelijk een nummer als er problemen zijn, of wat je dan doen moet.