24 uur Holterkastje: na inleveren was de mededeling dat het niet mogelijk was om de Holtergeheugenkaart uit te lezen, maar de uitslag zou de maandag er op bekend zijn bij de huisarts. Nou dus niet. De donderdag erop waren we bij de huisarts voor de uitslag, nog geen uitslag. De huisarts oest er achteraan en belde om 18:30 uur op en moest ik naar de spoedpost. Wat wij niet begrijpen, waarom heeft de Hartkliniek de afwijkende uitslag niet doorgegeven? Mijn hhuisarts is ook erg teleurgesteld en zal snel niet meer doorverwijzen. Ook bijv. een terugbelnotitie achtergelaten, op een donderdag, dan wordt ik de dinsdag er op teruggebeld. De tekst op de website van de Hartkliniek is schitterend, helaas bllijken dit in de praktijk slechts hete lucht.
heeft u even? Uitlezen gegevens Holterkastje is geen rocketscience, sneller resultaten doorgeven aan de verwijzer, telefonische terugbelnotitie via de website uitschakelen of sneller opvolgen