Dit is de eerste keer dat ik met zo iets te maken heb gehad.
Werd door de huisarts naar dit kliniek verwezen voor een fietsproef
Ik had graag gezien dat alvorens met de fietsproef werd gestart wat het doel is en wat me te wachten staat
Nu werd ik na een onderzoek kamer begeleid daar stond een fiets werd vrij snel ingesteld ( ik ben zelf een verwoed fietser en vond de instelling niet je van het)en werd de test gestart
Nadat ik de test had gedaan vroeg ik nog nar een resultaat maar dat hoorde ik wel van de huisarts
Hier had ik meer van verwacht tenslotte gaat het over mij
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Ja, helemaal
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Niet van toepassing
Ik had een betere uitleg willen hebben alvorens de fietstest werd gedaan, ik had hier wat vragen over maar de test werd snel ingezet
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Grotendeels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Niet van toepassing
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ik weet het niet
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Grotendeels
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?