Dit is een fijne vervolging na de cardioloog in het ziekenhuis die in mijn ogen bij elk bezoek 'haast' heeft.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Weet ik niet
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Niet van toepassing
Mijn 3e bezoek en tevens voor 3e keer nieuwe cardioloog, dit is erg jammer voor het vertrouwen wat je zelf als patiënt moet opbouwen met je cardioloog. tevens kreeg ik de 24uurs holter die geplaatst werd in een 'bezemkast'. zeer kleine voorraad kamer leeg het. hopelijk na de verhuizing is dit verbeterd.
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Grotendeels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Een beetje
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ja, helemaal
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Nee, helemaal niet
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?
Niet van toepassing