Onderzoek en gesprek met cardioloog zijn prima en vriendelijk verlopen.
Ik ben wel in de periode voorafgaande aan het bezoek van uw kliniek 7x gebeld door steeds andere medewerkers en steeds met de bevestiging van het komende bezoek. Een beetje te veel van het goede.
Verder heb ik steeds aangegeven, dat het om een consult bij dr. Baars betrof, maar wie schetst mijn verbazing, dat dr. Hie het consult leidde (overigens niets dan lof over hem).Verder heb ik geen mail gekregen met gegevens over het onderzoek, hoewel dit op uw website wordt vermeld. Ik heb nu zelf via de huisarts info gekregen.
Al met al heb ik wel gemengde gevoelens aan het een en ander over gehouden.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Ja, helemaal
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Niet van toepassing
Informatievoorziening en de juiste afspraak net de gewenste cardioloog maken
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Een beetje
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Ja, helemaal
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ik weet het niet
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Niet van toepassing
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?