Erg goed. Vriendelijke en professionele sfeer.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Nee, helemaal niet
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Niet van toepassing
Wellicht handig om eerst bij de ptn naar de achtergrond te informeren ( beroep, opleiding). Ik ben zelf humaan fysioloog, ik weet hoe een echo werkt, dus een verhaal over achter een tuinhekje kijken komt dan nogal kinderlijk over...
Verder prima. Fijn ook dat er al info over de uitslag wordt verteld, aangezien het om mijn gezondheid en mijn eigen meetwaarden gaat.
Vriendelijke sfeer, ook onderling tussen het personeel. Meteen kopje thee, en ook een afspraaktijdstip wat niet goed was gecommuniceerd werd meteen opgelost. Mijn Input werd meteen doorgestuurd naar de cardioloog, zodat dit kon worden meegenomen in de beoordeling. Erg tevreden.
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Grotendeels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Niet van toepassing
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ja, helemaal
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Grotendeels
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?