Voor mij niet gastvrijer dan het ziekenhuis. Wel sneller aan de beurt en overzichtelijk. Voelde niet heel professioneel aan. Wel super dat onderzoeken gelijk kunnen plaatsvinden en je gelijk de uitslag krijgt.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Niet van toepassing
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Niet van toepassing
Ik heb 3x moeten bellen bij de slagboom en geen reactie. Uiteindelijk heeft een ander bedrijf open gedaan. Meer mensen achter de balie. Ik stond nu 10 min. te wachten, kreeg vervolgens papieren in mijn hand gedrukt of ik die wilde tekenen. Balie medewerker was druk. Wees de weg niet waar ik plaats kon nemen. Had niet echt het idee dat de klachten heel serieus werden genomen. Althans wat de oorzaak zou kunnen zijn. Zorg er echt voor dat mensen vragen kunnen en durven stellen ( houding)
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Nee, helemaal niet
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Niet van toepassing
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ik weet het niet
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Niet van toepassing
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?
Deels