Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Karin

In december '21 heb ik mijn eerste afspraak gepland bij mevr. Massaar die in februari '22 zou plaatsvinden. Ik wilde vanuit het ziekenhuis graag overstappen naar een arts die gespecialiseerd was in het vrouwenhart. Helaas werd deze afspraak met 3 weken vooruit geschoven vanwege Corona besmettingen onder het personeel.
Op de dag van de afspraak in maart werd ik gebeld met de vraag of ik 45 minuten eerder kon komen. Eenmaal daar aangekomen bleek dat de afspraak toch op de oorspronkelijke tijd zou plaatsvinden waardoor ik dus 40 minuten moest wachten.
Ik werd daarnaast erg onvriendelijk te woord gestaan, er zaten 3 receptionistes die allen druk bezig waren achter hun computer en mij daar gewoon lieten wachten. Als klap op de vuurpijl hoorde ik dat mijn afspraak niet bij mevr. Massaar was maar bij een andere cardioloog die niet gespecialiseerd was in het vrouwenhart. Daarnaast waren mijn gegevens vanuit het ziekenhuis niet aanwezig terwijl ik daar in een eerder telefoontje nadrukkelijk naar gevraagd had. Al met al komt het geheel erg onprofessioneel over en is de communicatie erg slecht. Ik kreeg een nieuwe afspraak mee bij mevr. Massaar voor over 7 weken. Ik ben tot nu toe niet tevreden met de hartkliniek en hoop dat jullie iets met mijn feedback gaan doen.

Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?

Niet van toepassing

Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?

Weet ik niet

Vriendelijker baliepersoneel
Betere communicatie
Minder lange wachtlijsten

Hoe heeft u van ons gehoord?

Google

Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?

Nee, helemaal niet

Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?

Ik weet het niet

Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?

Niet van toepassing

Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?

Ik weet het niet

Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?

Weet ik niet

Score voor HartKliniek Nederland: 1/5
Beveelt u de kliniek aan? Nee
Soort behandeling: Ritme stoornissen