Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij HartKliniek. Goed ontvangst en keurig nette ruimtes. Ik werd goed geinformeerd door de assistente en de cardiologe. Ik had het gevoel dat de cardiologe haar tijd nam om alles door te bespreken en het mij alles duidelijk te maken.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Niet van toepassing
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Niet van toepassing
Informatie vooraf wat er zou plaatsvinden zou heel handig zijn. En ook drinken aanbieden nadat een fietstest is gedaan zou ook fijn zijn of uberhaupt bij het wachten een drankje aanbieden (ook al is het om de zenuwen weg te werken) zou een nog fijner gevoel geven.
Hoe heeft u van ons gehoord?
Huisarts
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Deels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Ja, helemaal
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ja, helemaal
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Niet van toepassing
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?
Grotendeels