Ik zou een ieder met klachten/onzekerheden of vragen adviseren om hier heen te gaan. Je woirdt met respect, geduld en aandacht behandeld. Ze stellen je gerust en ook de cardioloog is zeer kundig ! Denkt met je mee...ik mocht toch een fietstest doen om al mijn onzekerheden weg te nemen. Er us ook genoeg ruimte voor vragen en na ruim ern uur ging ik gerustgesteld weg. Bedankt heel het team van Rotterdam voor jullie deskundigheid en respect!
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Ja, helemaal
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Grotendeels
Hoe heeft u van ons gehoord?
Huisarts
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Grotendeels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Ja, helemaal
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ja, helemaal
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Ja, helemaal
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?