Stond in de mail 20 minuten eerder aanwezig ivm formulieren. Maar kreeg te horen dat dat helemaal niet hoeft en door personeelstekort ook nog een 20 minuten uitloop. Oftewel 40 minuten weg. Ik moet ook gewoon werken dus zonde. Verpleegkunde zelf heel aardig en vriendelijk
Arts zelf neutraal, had niet het idee dat dit z'n droombaan is. Controle prima. Kreeg het afvies om een suplement uit duitsland te bestellen. Best vaag.
Jammer dat ik zelf m'n bloeddruk moest navragen, die bleek 175 over 100 te zijn. Das veels te hoog en dan verwacht ik zeker bij een hartkliniek een proactieve houding!!
Parkeren mwoh.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Nee, helemaal niet
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Nee, helemaal niet
Als er uitloop is, vermeld dat dan in de mail of bel ff. Daarnaast die bloeddruk, das gewoon echt niet goed.
Hoe heeft u van ons gehoord?
Huisarts
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Grotendeels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Niet van toepassing
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Een beetje
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Nee, helemaal niet
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?
Deels