Als zeer positief. ik kon snel terecht en ook de vervolgafspraak was snel geregeld. 1 punt , wat ik al heb benoemd zijn de bijwerkingen van het onderzoek. was het verstandig om zelfstandig te gaan autorijden? Ik ben ook niet vooraf geinformeerd wat de bijwerkingen tijdens het onderzoek zouden kunnen zijn. tijdens het onderzoek zeer goed begeleid en zijn er continu vragen gesteld en aanpassingen gedaan. Ik zal jullie kliniek zeker bij andere personen aanbevelen.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Ja, helemaal
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Een beetje
persoonlijk had ik veel last/bijwerkingen van het onderzoek. ik stel me zelf de vraag of het wel verstandig was dat ik zelfstandig weer kon autorijden??
Hoe heeft u van ons gehoord?
Huisarts
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Ja, helemaal
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Nee, helemaal niet
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ja, helemaal
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Ja, helemaal
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?