De mevrouw die het onderzoek deed was heel zorgvuldig en het voelde doordat ze kordaat was in haar handelingen veilig. ik was nerveus maar zij bleef vastberaden als dat het juiste woord is. Hoe zou ik me gevoeld hebben als het resultaat minder goed was geweest..Je zou de vraag ook kunnen omkeren wie hebben jullie eigenlijk ontmoet was er eigenlijk wel een echte ontmoeting...
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Grotendeels, Deels
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Deels
de hal geeft mij geen warm gevoel eerder zakelijk en wat is uw nr. gevoel. Er wordt niet echt een poging gedaan om je uit dat gevoel te halen eerder we doen ons ding daar zijn we goed in . dat.
Hoe heeft u van ons gehoord?
Huisarts
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Deels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Nee, helemaal niet
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Grotendeels
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Deels
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?