Ik ervaar gastvrijheid, vriendelijkheid en deskundigheid.
Bepaalt u samen met uw cardioloog welke zorg of (vervolg) behandeling u krijgt?
Ja, helemaal
Zijn de voor- en/of nadelen van het onderzoek/ de behandeling met u doorgenomen/ besproken?
Ja, helemaal
Omdat er lange tijd tussen mijn consulten zat, wist ik niet meer zo goed welk onderzoek ik zou krijgen. Net voor de datum van de afspraak krijg ik dan nog een standaard brief waarin staat vermeld dat als je een fietstest krijgt is het handig dat u….. maar ik wist niet meer of ik een fiets test zou krijgen. Dat kan ik wel opzoeken natuurlijk. Nog klantvriendelijker zou zijn als de brief is aangepast aan de onderzoeken die je krijgt. Ik heb het niet als heel storend ervaren, maar dit zou een tip kunnen zijn.
Hoe heeft u van ons gehoord?
Familie/ vrienden, Ziekenhuis
Kreeg u vooraf informatie over uw onderzoek/ behandeling, zodat u wist wat u kon verwachten?
Grotendeels
Krijgt u duidelijke informatie over de (bij) werking van uw medicijnen?
Ja, helemaal
Heeft u de samenwerking tussen de zorgverleners binnen de HartKliniek als prettig ervaren?
Ja, helemaal
Heeft u adviezen van zorgverleners over hoe u met uw ziekte en/ of klachten kunt omgaan? En op welk moment u contact moet opnemen i.v.m. eventuele klachten?
Grotendeels, Deels
Hebben de zorgverleners allen de tijd voor u genomen en bent u heeft u met een tevreden gevoel de kliniek weer verlaten?