Snelle levering en zijn goed telefonisch bereikbaar. Ik had telefonisch gevraagd hoe groot de gaten van de motorsteunen zijn. Er werd verteld m6. Dat bleek dus later m8 te zijn. Helaas dus andere bouten moeten halen.
Ik vond bij de standaard meegeleverde steunen dat er heel veel speling zit tussen motor en steun. Hangt echt een beetje op half zeven. Aan de telefoon werd verteld dat ik er even een ringetje tussen moet doen. Ik vind dat je een produkt compleet moet leveren en ik niet zelf moet puzzelen en nog eens naar de winkel moet om onderdelen te kopen.
De standaard steunen bleken in mijn situatie niet passend en ik moest andere steunen kopen. Dat is vastgesteld door telefonisch overleg en om wat foto's van mijn situatie te sturen. Die dus besteld en gemonteerd. Er zit behoorlijk wat speling in het gat van deze steun waar de schroef van de motor door heen gaat. Daardoor zit er behoorlijk speling in het hek en kun je bijna er door heen lopen als je de deuren contra van elkaar beweegt. Het antwoord van HB openers is dat er wat speling op hoort te zitten maar dit vind ik wel heel veel.
Ik heb zelf nu een busje gemaakt en die als opvulling gebruikt om het gat van de steun te verkleinen. Dat werkt een stuk beter maar zou dus eigenlijk niet moeten hoeven.
Het produkt zelf werkt verder prima en geruisloos. Had even wat moeilijkheden met het aan de praat krijgen van de sensoren maar dat is uit eindelijk ook gelukt na telefonisch overleg.