Cursus Energetische Massage 1
Wat is je ervaring?
Bijzondere en persoonlijke 3 dagen met een prachtige groep. Bijzonder vanwege alle technische kennis die wij hebben geleerd, de groepsdynamiek waarin we allemaal onszelf konden zijn en elkaar konden dragen in onze processen. Want deze waren bij sommigen best intens! Docente Liona met hulp van Karan, die beiden een veilige space wisten te creƫren. We konden vragen, leren, lachen, huilen. Ik vond de groepsoefeningen aan het begin van elke dag enorm effectief en verrassend. Ik vond het knap dat Liona zo goed op iedereen wist in te tunen en snel wist wie je was en waar je mee zat door de juiste vragen te stellen en in te tunen op energie, zo mooi en leerzaam! Dit nam ze mee tijdens de massage sessies. Ik ging van onzekerheid van mijn kunnen en hellup hoe ga ik dit ooit leren en is het wel echt iets voor mij, kan ik dit fysiek aan, naar vertrouwen, plezier en rust, van wat mooi dat ik dit werk mag gaan doen!! Fijn ook dat er een cursusmap beschikbaar was en ik heb zelf veel meegeschreven. Volgorde van posities deed Liona af en toe iets anders dan in boek stond en mooi dat je daar je eigen draai aan kan geven. Kleine tip, maar wie weet doen jullie dat bewust niet. Ik had het aan het einde van dag 3 fijn gevonden om nog een keer snel door alle posities heen te lopen, want die van dag 1 waren al iets weg gezakt. Aan andere kant is het ook best veel in 3 dagen, dus snap het helemaal. Uiteindelijk ben ik nu aan het oefenen met mede-cursisten, dus ik kom er zo ook wel ;-) Dank dank dank dat jullie zulke mooie cursussen aanbieden en voor jullie oprechte aandacht, liefde en verbinding! Met veel liefs, Laura Groenhout