Hoe heb je het (telefonische) contact met Herniapoli ervaren?
Ben je tevreden met de behandeling bij Herniapoli?
Ben je tevreden met de snelheid waarop Herniapoli heeft gehandeld?

Robert Visser

PTED operatie rughernia L5/S1

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Na een aantal maanden veel last te hebben gehad van uitstralingspijn naar zowel mijn linker als mijn rechter been ben ik met mijn klachten naar de dokter gegaan. (ik had overigens geen pijn in mijn rug) Ik heb daar verschillende oefeningen gedaan waarna de dokter tot de conclusie kwam dat ik geen hernia zou hebben en stuurde mij door naar de fysiotherapeut. Na een aantal weken bij de fysiotherapeut te hebben gelopen werden mijn klachten alleen maar erger en zat ik ondertussen elke dag aan de zware pijnstillers om de dag door te komen. Gezien mijn klachten en alle informatie die ik op internet kon vinden was ik er van overtuigd dat ik een rughernia had. Om dit te bevestigen of uit te sluiten moest er een MRI-scan gemaakt worden waardoor ik terecht kwam bij Herniapoli. Bij Herniapoli kun je zonder doorverwijzing van de dokter een MRI-scan laten uitvoeren. Let er wel op dat deze kosten voor eigen rekening zijn of je moet toestemming hebben van je zorgverzekeraar. De kosten kwamen in mijn geval uit op iets meer dan 600 euro, maar dit kan per persoon/klachten verschillen. Op de beelden van de MRI-scan was duidelijk te zien dat ik een zware rughernia had tussen de wervels L5 en S1. Binnen drie uur na de MRI-scan werd ik door Herniapoli teruggebeld met een behandeladvies en kon ik binnen twee weken worden geopereerd. Ik ben geopereerd met de PTED methode maar omdat dit niet altijd mogelijk is, kan het ook via een microscopische operatie. De kosten voor deze operaties verschillen maar zitten ergens tussen de 8000 en 10000 euro. Het verschilt per zorgverzekering, maar deze betalen meestal een gedeelte van de operatie terug. Regel dit op voorhand met je zorgverzekeraar zodat je weet waar je aan toe bent.
Een dag voordat de operatie plaatsvind heb je een intakegesprek en wordt alles besproken wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten.
Op de dag van de operatie wordt je goed begeleid en kun je voor al je vragen terecht bij het vriendelijke personeel.
Bij mij is de operatie goed en naar alle tevredenheid uitgevoerd en kon ik een uur na de operatie alweer lopen. De pijn was voor 90% weg en ik had geen pijnstillers meer nodig om de dag door te komen. de overige 10% heeft tijd nodig om te herstellen, maar dit gaat helemaal goedkomen!
Na de operatie verblijf je nog 1 nachtje in de kliniek.
Ik heb de gesprekken met de arts en het overige personeel als zeer positief ervaren. Ze zijn vriendelijk en willen je overal mee helpen. Ook het contact via de telefoon met Herniapoli was erg goed. Ik heb het meeste contact gehad met Anne en dit heb ik als enorm fijn ervaren! Anne is vriendelijk en neemt echt de tijd voor je!

Laat je door je eigen dokter niks wijsmaken en luister naar je eigen lichaam. Wanneer je dokter geen actie onderneemt, dan moet je het zelf doen.
Ik kan Herniapoli echt aanbevelen!!

Reactie Herniapoli:

Beste meneer Visser, bedankt voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad bij Herniapoli en dat de PTED-operatie je zoveel verlichting heeft gegeven.
We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich goed geholpen en gehoord voelen, en het is fijn om te lezen dat dit ook jouw ervaring was.
Nogmaals dank voor je vertrouwen in Herniapoli. We wensen je een spoedig verder herstel toe en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt!
Anne - Team Herniapoli

Score voor Herniapoli: 5/5