Hoe heb je het (telefonische) contact met Herniapoli ervaren?
Ben je tevreden met de behandeling bij Herniapoli?
Ben je tevreden met de snelheid waarop Herniapoli heeft gehandeld?

H. Kuijper

Eindelijk en snel duidelijkheid

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

In Nederland ben ik vier jaar bezig geweest om erachter te komen, waardoor ik zoveel rugpijn had. Bij Privatescan kon ik heel snel terecht.

Na jarenlang rugpijn en krachtverlies in één been, een niet erg meewerkende huisarts, de zeer lange wachttijden in Nederland en een niet echt geïnteresseerde neuroloog ben ik wanhopig zelf op zoek gegaan. Ik kwam op de site van Herniapoli en heb daar online een vragenlijst ingevuld. Ik werd de volgende dag gebeld en de dag erna kon ik al in Duitsland terecht voor een MRI scan. Ik werd daar opgewacht door twee Nederlandse medewerksters van Privatescan, die mij precies vertelden wat er ging gebeuren. Een half uur na de MRI scan kreeg ik de uitleg van mijn MRI scan door een Duitse radioloog in aanwezigheid van één van de dames van Privatescan. De uitslag en een plan van aanpak van de neurochirurg kreeg ik een paar dagen later. Helaas bleek niet alleen de hernia, maar iets anders de pijn te veroorzaken, anders was ik de week daarna al in Duitsland geopereerd aan de hernia.
Er is wel een verwijzing nodig van de huisarts en toestemming van de ziektekostenverzekering voor een eventuele operatie, maar de mensen van de Herniapoli geven duidelijke instructies om dit aan te vragen.

Reactie Herniapoli:

Beste meneer Kuijper,
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij dat we u snel en zonder wachttijd konden helpen met een MRI, en dat u bij ons duidelijkheid heeft gekregen na uw lange zoektocht naar de oorzaak van uw klachten.
Het is fijn te horen dat onze aanpak – van de intake en het verdere onderzoek tot het uitgebreide advies over vervolgstappen – voor u waardevol is geweest. We waarderen uw vertrouwen in ons en ons team staat klaar om u verder te ondersteunen indien nodig.
Wout - Team Herniapoli

Score voor Herniapoli: 5/5