Wim en Ellen Meijboom

Bij onze zoektocht naar een nieuwe vloer voor de woonkamer/keuken kwam al snel het merk Quick Step boven drijven. Het Rijswijkse vloerenhuis is Quick Step Diamond Store. Vandaar dat we daarheen zijn gegaan .Van Herman , een van de eigenaren kregen we uitgebreide voor lichting over laminaat en PVC vloeren van Quick Step . Na veel wikken en wegen hebben we gekozen voor de Quick Step Impressive Ultra . Een laminaat met prachtige natuurlijke houtstructuren . Dit laminaat is niet alleen sterk, maar ook water bestendig dankzij de unieke Hydro Seal Coating. In het offerte - traject liep niet alles vlot , maar we kwamen er wel uit en hebben ook gebruik gemaakt van de legservice van het Rijswijkse vloerenhuis
Zij zijn Quick Step Masters Installer. Serge is thuis alles komen opmeten. Afgelopen maand is alles gelegd en het resultaat is prachtig. De service van het Rijswijkse vloerenhuis is zeer goed. Kasten terugzetten en stellen. vilt onder de meubels gedaan .Bedankt mannen. Zelfs toen er een stukje plint ontbrak , is dit kosteloos nageleverd.De vloer is extra sterk. Maar toch een schroevendraaier die precies met de punt naar beneden valt een putje veroorzaken . Maar ook dat heeft het Rijswijkse vloerenhuis perfect opgelost en gratis gerepareerd .We kunnen deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Score voor Het Rijswijkse Vloerenhuis: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja