Eind juli lange tijd in de zaak geweest om bij ons meubilair passend laminaat uit te zoeken. Men liet ons rustig onze gang gaan om ons daarna van deskundig advies te voorzien. Daarna werd een offerte opgesteld. Deze was meteen duidelijk en geen "gesjoemel" met kortingen.
Op 21 augustus 2014 is de vloer (ruim 100 m2) zeer vakkundig door Bart en Serge gelegd. Wat meteen opvalt is de vakbekwaamheid en de afwerking. De plakplinten werden tot in de kleinste hoekjes in verstek geplaatst. In vaste kasten werd het laminaat doorgelegd. Van te voren werd gezegd, dat zij alleen maar Cola dronken en niets hoefden te eten. Dat hebben zij geweten! Zij konden door de broodjes kip nog nauwelijks bukken. Ondanks een door het snerpend geluid van de op het balkon geplaatste zaagmachine gefrustreerde buurman werd de klus in 1 dag geklaard. Er zijn reeds afspraken gemaakt voor de nazorg. Het laminaat moet eerst even uitwerken. Kortom het Rijswijkse Tapijthuis kunnen wij bij iedereen aanbevelen. Vakbekwaam en vooral klantvriendelijk.
Duidelijke offertestelling. Vakbekwaamheid met name bij de afwerking. Klantvriendelijkheid en gezelligheid.
Minder kip eten!