JWG Hinfelaar

Na 3 jaar ontstond er een probleem met onze Quickstep Majestic vloer. Op een aantal plekken kwam er een verdikking op de planken.
Het Rijswijksvloerenhuis heeft dit zeer serieus genomen en 1 van de planken direct vervangen. Helaas heeft fabrikant Quickstep hen en dus ons, enorm slecht behandeld met dit probleem. Omdat het probleem zich op steeds meer plaatsen voordeed hadden zowel het Rijswijksvloerenhuis als wijzelf geen vertrouwen meer in deze vloer.
Hoewel het duidelijk een fabrieks fout betrof kwam er van Quickstep alleen een belabberde oplossing: 5 nieuwe planken.
Omdat het vertrouwen in de vloer weg was hebben het Rijswijksvloerenhuis en wij besloten om de gehele vloer, ca140 vierkante meter, te vervangen. De heren hebben het ten eerste financieel keurig opgelost en ten tweede een prachtige nieuwe vloer geplaatst. We hebben gekozen voor een Meister M6 visgraat die weer zeer vakkundig is geplaatst. In vier dagen is de oude vloer verwijderd en is de nieuwe geplaatst. De afwerking is keurig de plinten en het kitten is zeer strak.
Het oplossen van voorkomende problemen bepaald de service van een bedrijf. Hiervoor krijgt het Rijswijksvloerenhuis een dikke pluim!
Serge, Vice, Erwin en Jos, bedankt!

Kwaliteit
Service
Zeer correct
Goede prijs

De stofzuiger maakt kabaal

Score voor Het Rijswijkse Vloerenhuis: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja