Had 3 spellen besteld wat met name om 1 spel ging. Ze waren de enige webwinkel die het nog op voorraad hadden. Na te hebben besteld kreeg ik als snel twee spellen binnen maar diegene waar het om ging niet. Er kwam geen e-mail of iets met uitleg. pas RUIM een week later kreeg ik een mail dat de verkoop zo snel was gegaan dat ze door hun voorraad heen waren. Heel vreemd want dat konden ze bij het versturen van mijn bestelling toch ook al zien? Niet geloofwaardig en ook niet vriendelijk geholpen. Ik heb ze voorgelegd dat ik niet begrijp waarom ik dit niet eerder gehoord heb en dat juist het spel wat ik waarvoor ik bij hun bestelde er nu niet is. Hun reactie? Hier heb je 10 procent korting voor een volgende aankoop! Verder geen reactie op mijn suggesties voor verbetering, ze zijn niet duidelijk over hun voorraad en ze informeren je er dus ook niet over. Ik zou het ergens anders bestellen als je kan.