Marleen Linde

Het kaartje zelf was goed. Bewerking ervan op de site vond ik soms omslachtig.
Toen ik vanaf mijn kaartje, alvast de enveloppen van tevoren wilde bestellen, ging ik er van uit dat dat gelijk de goede enveloppen waren. Bleek dus, toen ik ze al geschreven had, niet het geval. De klantenservice kon niets voor mij doen. Ook geen compensatie bedrag. Dat vind ik heel jammer. Zeker omdat het, naar mijn mening, een fout op de website is.

Kwaliteit kaartje

Als je enveloppen wilt bestellen en doorklikt vanaf het kaartje, gelijk het juiste formaat geven, niet zelf nog een formaat moeten selecteren.

Reactie Hierbenik:

Beste Marleen,
Dank je voor je eerlijke review! Wat jammer dat je niet-passende enveloppen hebt ontvangen. Daar zat je natuurlijk niet op te wachten.
Onze pagina voor het vooraf bestellen van enveloppen is niet gelinkt aan je persoonlijke kaart. Je kunt wel vanuit het bestelproces naar die pagina toe gaan. Om die reden hebben we in het bestelmenu achter elk formaat envelop, ook het formaat van de kaart gezet waar die envelop bij hoort.
Omdat de enveloppen in dit geval al waren beschreven konden we ze niet meer hergebruiken, en was ruilen helaas niet meer mogelijk... Sorry dat we je daarin moesten teleurstellen.
Mocht je nog vragen of andere verbeterpunten voor ons hebben, laat het ons gerust weten!
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Hier Ben Ik

Score voor HierBenIk: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: