Esmee

fijn dat ik een mail had gekregen wanneer de kaartjes binnen zouden komen. Jammer dat de gegeven informatie niet klopte nadat ik had gebeld toen mijn pakketje nog niet binnen was gekomen. De telefoniste was niet heel vriendelijk (het was maar mijn probleem). Ze deed niet klant vriendelijk.

De kaartjes waren wel heel mooi en een goed kwaliteit.

Duidelijke site

Reactie Hierbenik:

Beste Esmee,
Bedankt voor je feedback!
Het spijt ons om te lezen dat je niet tevreden bent over de klantvriendelijkheid van รฉรฉn van onze collega's.
Ons excuses hiervoor.
Ik zie dat je je kaartjes op de woensdag voor hemelvaart hebt besteld en dat wij deze zoals beloofd de vrijdag na hemelvaart voor je hebben verzonden.
Volgens de track & trace zijn de kaartjes vervolgens netjes de volgende dag bij je bezorgd.
Het is ons dan ook niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met je feedback dat de gegeven informatie niet klopte.
Wellicht dat je ons dit in een e-mail naar onze klantenservice kunt verduidelijken? We willen graag eventuele onduidelijkheid uit de wereld helpen.
Verder zijn we uiteraard erg blij om te lezen dat je erg tevreden bent met de kaartjes. Daar gaat het tenslotte allemaal om... ;-)
Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback!

Score voor HierBenIk: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: