Snelle levering, mooie quality, en fijn programma om een kaart te ontwerpen
Duidelijke omschrijvingen
Meer mogelijkheden in symbolen , eventueel mogelijkheid om iemand anders kaart te laten ontwerpen dat je alleen fotos hoeft toe te sturen en informatie, met eventueel samenwerking ander bedrijf of zelf doen.
Reactie Hierbenik:
Beste Christiaan,
Bedankt voor je feedback.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dienstverlening!
Wat betreft je tips: heb je onze beeldbank al gezien? We werken continu aan onze beeldbank om deze uit te breiden met mooie symbolen, afbeeldingen en achtergronden waar onze klanten gebruik van kunnen maken bij het ontwerpen van het perfecte geboortekaartje. En je tip over het laten maken van een uniek ontwerp op maat: ik begrijp je wens. Op dit moment is dat inderdaad helaas nog niet mogelijk. Omdat het maken van een ontwerp op maat relatief veel tijd kost en mijn collega's in de studio al erg druk zijn met het maken van nieuwe ontwerpen waar iedereen gebruik van kan maken en alle verzoeken voor design aanpassingen op bestaande ontwerpen uit onze collectie, hebben ze momenteel helaas niet de mogelijkheid om ook ontwerpopdrachten aan te nemen. Maar wie weet wordt dit in de toekomst wel mogelijk.
Ontzettend bedankt voor de tip in ieder geval! Veel geluk met de kleine aanwinst!