Inkoop medewerker van een gemeente.

Mijn ervaringen zijn ronduit slecht, ik werk bij de gemeente en om je dan te registreren valt niet mee, het formulier is daar niet op gemaakt, ik heb proberen te bellen voor hulp maar ik kreeg op een bandje te horen dat als ik iets wou vragen ik maar een mail moest sturen. Ik moet vooruit betalen iets wat in gemeenteland zeer ongebruikelijk is.
Om dat te realiseren heb ik intern bij ons veel energie moeten steken, dat heeft tijd gekost ik kreeg geen bericht wat de status was op dat moment en dus werd financiën bij ons onrustig want we hebben voor producten betaalt die niet geleverd werden. Conclusie jullie bedrijf is op deze manier niet geschikt om als overheid zaken mee te doen jammer want op zich ziet de website er verder prima uit.

Reactie HijsJob.nl:

Goedendag,
Bedankt voor uw review.
Helaas heeft hijsjob geen debiteurenbestand. hierdoor is het simpelweg niet mogelijk om op rekening te kopen. Hierdoor houden wij ook onze prijzen lekker laag.
Wij bieden diversen betaalmogelijkheden aan waarmee u uw bestelling kunt voldoen.
Wanneer er vragen zijn of graag telefonisch contact gewenst is kunt u altijd even een mailtje sturen of het contactformulier toe sturen.

Score voor HijsJob.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee