Er wordt na de bestelling niet gecommuniceerd over (tijdelijk?) niet leverbaar zijn van het bestelde product. Levertijd volgens website is 1-2 dagen. Na een week gebeld: levering mocht nog diezelfde week verwacht worden. Zijn nu drie weken verder en bestelling is nog steeds niet volledig geleverd.
Ik begrijp dat een product tijdelijk niet voorradig kan zijn (hoewel dat dan op de bestelsite gemeld zou kunnen worden), maar het totale gebrek aan communicatie hierover is ronduit storend. Dat is de reden voor mijn hieronder gegeven eindoordeel.
Reactie HijsJob.nl:
Beste Jaap,
Bedankt voor je review! Wij vinden het jammer om te lezen dat je ervaring bij ons niet positief is. Je levering is inderdaad in twee delen verstuurd. Dit kan weleens voorkomen als er een product bij je bestelling zit waarvoor we langer de tijd nodig hebben. Als het goed is heb je inmiddels alles ontvangen en hopelijk ben je tevreden met de producten!
Na telefonisch contact kregen we het vermoeden je voldoende te hebben geïnformeerd over de levering. Helaas blijkt uit je reactie dat dit in jouw beleving niet het geval is geweest. We nemen je tips mee en blijven dag in dag uit onze service verbeteren! Hopelijk weerhoudt dit je dan ook niet om de volgende keer weer bij Hijsjob te bestellen.
Groet,
Team Hijsjob