De gordijnrails zelf zien er goed uit en waren netjes op maat aangeleverd. Ook vond de bezorging netjes plaats op het afgesproken moment.
Qua accessoires was de ervaring in eerste instantie iets minder. We hadden voorloper besteld, waarvan er 1 kapot is aangekomen. De vrijdag van levering hebben we hier over direct contact opgenomen. De reactie was dat er contact gelegd moest worden met de leverancier en dat ze hopelijk maandag terugkoppeling konden geven. Uiteindelijk op woensdag terugkoppeling gehad dat we een nieuwe toegestuurd krijgen en een credit-factuur. Al met al is het uiteindelijk redelijk opgelost (al moet het onderdeel nog komen) en krijgen we geld voor de voorloper terug uit coulance.
Persoonlijk vind ik het wel erg jammer dat er niet direct de vrijdag tijdens het eerste contactmoment een oplossing geboden werd, maar dit moest wachten tot woensdag. Het gaat immers om een onderdeeltje van zo’n 10 euro op een bon van enkele honderden euro’s. Ik was ook best bereid geweest het vervangende onderdeel zelf te betalen om later te kijken of het onder garantie valt of niet. Dan hadden de werkzaamheden in ieder geval niet een week stilgelegen.
Helaas lopen de rails vooralsnog wat stroef, maar hiervoor hebben we inmiddels enkele tips ontvangen om dit te verbeteren. Dus daar gaan we eerst zelf even mee aan de slag. Waarschijnlijk zit het probleem meer in het gordijn dan in de rails. Wel fijn dat men bereid is hierin mee te denken, ondanks het misschien niet direct met de rails zelf te maken heeft.
Redelijke prijs, goed op maat en levering op tijd.
Inmiddels ook wat tips mogen ontvangen met betrekking tot het stroef lopen van de rails. Dit gaan we direct proberen zodra alle onderdelen binnen zijn.
Klantenservice met betrekking tot de accessoires naast de rails kan beter.
Een van de bestelde voorloper was gebroken. Na contact op vrijdag kregen we te horen dat er contact opgenomen zou worden met de leverancier en dat we hopelijk maandag terugkoppeling konden verwachten. Uiteindelijk kregen we woensdag de terugkoppeling dat we een nieuwe ontvangen en een credit-factuur. Inmiddels is het weer vrijdag en hebben we het onderdeel nog niet binnen, al zal die ongetwijfeld snel komen. Oftewel het werk ligt ruim een week stil vanwege een onderdeel van zo’n 10 euro. Ik had liever gezien dat hier vrijdag al een oplossing voor was aangeboden. Desnoods de optie om zelf direct tegen betaling een nieuwe te bestellen. Dan kunnen de werkzaamheden doorgaan en kan later altijd in overleg gekeken worden welke kosten er eventueel onder garantie vallen.