Besteld bij deze webshop omdat het artikel volgens de website op voorraad zou zijn. De uiteindelijke bezorging was pas na 5 weken. Daarbij moest ik zelf het initiatief nemen om te bellen en te mailen om de status van de bestelling te achterhalen.
Voorraadstatus op website moet kloppen. Bij afwijkingen proactief de klant informeren.
Reactie Hoorn beddenhuis:
Alle moeite gedaan om 2 handverstelbare bodems te leveren in de afwijkende maat 70 x 210. Het heeft blijkbaar 2 weken langer geduurt dan gebruikelijk. Klant wel op de hoogte gebracht sorry hoor. PS omdat Nederland in Europa het enigste land is waar lengtematen worden verkocht is dit voor de produktie van de fabrieken misschien maar 2% van de omzet. De lengtematen op 80 en 90 x 210/220 proberen we zo veel mogelijk in voorraad te houden maar maten als bovenstaande bestelling en ook nog handverstelbaar 70 x 210 moeten we inderdaad bestellen en komt misschien 1 x per 2 jaar voor