Ilse

Zaterdagavond 13 september een bestelling geplaatst voor een koelkast met 2-4 dagen levertijd. We hadden bij het afrekenen gekozen om de betaling via bankoverschrijving te doen. We kregen een bevestingsmail van de bestelling, en ook een mail met de betalingsgegevens. In de laatste mail stond dat de betaling voor 30 september moest worden gedaan. Op woensdag 18 sepetember contact opgenomen met het bedrijf om te vragen wanneer de koelkast geleverd zou worden. Tijdens die gesprek te horen gekregen dat de order is geannuleerd omdat de betaling niet voldaan was. Ten eerste is er nooit een mail gestuurd over de annulering, en daarnaast hadden we nog 12 dagen om de betaling te voldoen. Als ik niet had gebeld, hadden we nooit geweten dat de bestelling was geannuleerd, en hadden we later betaald voor "niets". Nogal een vreemde gang van zaken. Als we de koelkast alsnog willen bestellen moeten we opnieuw een bestelling plaatsen inclusief betaling omdat ze een door hen geannuleerde order niet kunnen heractiveren. Hierdoor is de levertijd opeens ook geen 2-4 dagen meer, maar een heel stuk langer..

Reactie Horeca World:

Beste,
Wat jammer dat u niet tevreden bent.
Zoals vermeld betaald u de bestelling voor levering hierdoor zal wanneer de betaling niet word voldaan de order automatisch komen te vervallen.
Horecaworld Europe BV

Score voor Horecaworld: 0.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
Koelkast van 750L met dubbele schuifdeuren