Erg slechte ervaring. Na tot 2 maal een bandje te hebben ontvangen waar de sluiten te groot was, kreeg ik iedere keer te horen dat het probleem aan mijn horloge lag. Dat 1 kant verbogen zou zijn (wat niet klopt). Na aandringen om mijn geld terug te krijgen, zou het geld binnen 14 dagen om mijn rekening gestort worden, echter ruim 14 dagen later nog steeds geen geld (dit heb ik ook al in andere reviews gelezen). Maar weer contact opnemen met de klanten service. Uiteindelijk 2 dagen later eindelijk het geld teruggekregen. Maar bizar dat het nodig om zo vaak contact te moeten hebben met de klantenservice voor een product. Ik ga hier niet nog een keer bestellen en zou het ook niemand aanraden als je geen zin hebt in gezeur.
Reactie Horlogeband.com:
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is niet onze bedoeling dat klanten zoveel moeite moeten doen om hun probleem opgelost te krijgen. Wat betreft het ontvangen van een bandje met een sluiting die niet goed past: we begrijpen dat dit erg vervelend is. Wij nemen je feedback mee en zullen dit intern bespreken om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt. Ook willen we onze excuses aanbieden voor de vertraging bij het terugstorten van je geld. Dit is zeker niet de standaard die wij willen hanteren. Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je feedback.