Rahoel

Rol hor RO-50 gewoon perfect op maat.!

Uw ervaring met Horren.com:

Ik schrijf normaal NOOIT reviews... Maar zal dit voortaan wel gaan doen! Het helpt inderdaad de klanten over de streep te trekken bij twijfel,om een bestelling te plaatsen via een webshop.

Ik wilde eerste instantie een inzethor gaan bestellen,mail met Foto's gestuurd op zaterdag 2 juni om 2300 uur, of ik het allemaal wel had goed op had gemeten. Marco gaf mijn duidelijke instructies in de foto's voor het opmeten! En kreeg de zelfde avond om 2345 uur bericht terug! Dat noem ik nog eens klantenservice :) Zondag 3 juni bestelling geplaatst om 2200 uur ,en een apparte mail met nog wat foto's van de 4 hoeken opgestuurd. Marco reageerde vrijwel meteen om 2245 uur, dat ik hoogstwaarschijnlijk geen draai/kiep raam had, en waarschijnlijk dat de raam met de inzet hor niet goed dicht zou kunnen gaan... Gelukkig had Marco dat gezien! Ik ben toen maar gegaan voor de rol hor RO-50. Wel een stuk duurder... Marco heeft de bestelling geannuleerd en meteen aangepast voor fabricage. De meer prijs kon ik gewoon later overmaken via de bank. Wat een klanten service :) hier wordt ik gewoon blij van ;)

Zaterdag 9 juni pakketje afgeleverd om 1845 uur door Dynalogic... Nooit van gehoord! Een uur voor aflevering kreeg ik zelfs een SMS dat de chauffeur onderweg was! Kan post.nl nog van leren ;) track en trace is zo goed, dat je gewoon de chauffeur kunt volgen ;) en wie er straks voor je deur staat :)

Zondag 10 juni pakketje uitgepakt, en zag er allemaal heel goed uit, verpakking was uitstekend! De kleur ral 9001 matchte heel goed met onze kleur kozijn.

Rol hor uiteindelijk in elkaar gezet (kind kan de was doen) 4 handen heb je ook niet nodig... De Hor zit zo strak, dat je het eigelijk niet eens hoeft vast te schroeven ;) toch maar voor zekerheid gedaan... Prijs kwaliteit verhouding is goed tot uitstekend!

Mijn ervaring met Horren.com is heel erg positief. En als iets niet goed is, gewoon terug sturen, en ze regelen het gewoon! Waar kan dat tegenwoordig iets op maat besteld...

Marco bedankt! Ziet er heel mooi uit en geen last meer van muggen in de slaapkamer :)

Binnenkort ga ik nog zeker 6 bestellingen plaatsen waarvan 2 hor deuren....Met zo een klanten service, komt dat wel goed! Alle vertrouwen in om een bestelling te plaatsen via de webshop :)

Met vriendelijke groet.
Rahoel.