Thea v.d. Hurk

Dik tevreden klant!

Uw ervaring met Horren.com:

Half juli 2023 kreeg ik mijn eerste inzethor.
Voor twee grote kiep/kantelramen had ik vrij grote horren nodig maar heb er voorzichtigheidshalve eerst maar een besteld. De hor kwam na een paar dagen al binnen. Na uitpakken kon Ik de hor zo in het kozijn drukken, ik was stom verbaasd dat het zo makkelijk ging. Dus meteen maar de tweede hor besteld, met net iets andere maten dan de eerste. Dat proces verliep precies hetzelfde. Alleen van deze moest ik de klemmetjes een ietsje uitbuigen.
Ik durfde het toen wel aan om voor de keukendeur ook iets te bestellen, ik ben niet de jongste meer, ben 81, dus daar zag ik best wel tegenop. Ik heb gekozen voor de
Plissé hordeur SE-100 op het kozijn. Nou die kwam ook vrij vlot binnen. Ja, en toen, de video nog maar eens goed bekeken en ben volgens de instructies dan toch maar aan de slag gegaan. Nou mensen het is me gelukt! De hordeur loopt als een zonnetje en dat op mijn leeftijd. Een kind kan de was doen. Ik ben super blij en trots op mezelf dat het me allemaal gelukt is. Maar, er kan eigenlijk niets fout gaan als je er maar voor zorgt dat de maten goed zijn is mijn ervaring nu.
De eer gaat dus helemaal naar Horren.com.

Score voor Horren.com: 5/5
Beveelt u Horren.com aan Ja